ενέργεια, οικονομία, οικολογία
Call Us: (0030) 210 4514 892

Η Εταιρία

Η Ενεργοποίηση Α.Ε., εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών ιδρύθηκε το 2012 με έδρα στην Αθήνα, από μια έμπειρη ομάδα κορυφαίων στελεχών, σε διαφοροποιημένους τομείς της οικονομίας και της αγοράς, με διεθνείς προσλαμβάνουσες και συνεργασίες αλλά και ισχυρή γνώση της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Εγγύς Ανατολής.

Καθένας εκ των βασικών συνεργατών της εταιρείας έχει πολύχρονη και επιτυχημένη δραστηριοποίηση σε  πληθώρα τεχνικοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών, χρηματοοικονομικών και νομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών με απόλυτη επιτυχία.

Η εταιρεία εστιάζει στην έρευνα και αξιολόγηση των καλύτερων επενδυτικών ευκαιριών, στην εξασφάλιση της κατάλληλης χρηματοδότησης και στην υλοποίηση και διαχείριση των επενδύσεων με το βέλτιστο δυνατό τρόπο, προς όφελος των επενδυτών.

Στο ενεργητικό της εταιρείας, καταγράφονται ήδη επιτυχίες στους τομείς των Στρατηγικών Επενδύσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο της Ενέργειας και των Ανανεώσιμων Πηγών , καθώς και στην ανάπτυξη ακινήτων με επίκεντρο τα τουριστικά ακίνητα.

Λήψη παρουσίασης ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Τελευταία Νέα

Επικοινωνία

Λεωφ. Αμαλίας 42.
10558, Αθήνα
Τηλέφωνο: +30 210 4514892
Fax: +30 210 4514834
Email: info@energopiisi.gr